Skip to main content

DreiPeople

Som més de “val l’esforç” que de “val la pena”.

Albert
Saludes

Director Creatiu Executiu

És dels de llapis i paper. Encara que sembli mentida, no ha vist Joc de Trons ni cap altra sèrie; no té Netflix ni HBO… i al mòbil s’ha baixat la itinerància de veu i dades a 3G. Amb aquest perfil, entendreu perquè beu aigua de mar…

Josep M.
Picola

Director Serveis al Client

Li agrada més xerrar que a un creatiu un llapis. Des de la seva àmplia expertesa en màrqueting i en la docència universitària, és dels convençuts de que la creativitat efectiva es pot aplicar a camps molt diversos, de present i de futur.

Gabi
Freudenthal

Gerent Comptes / Producer

Quan el deixa la migranya és la canya. Encara que és més de dònut. Es passa el dia organitzant, coordinant, solucionant, pressupostant, cobrant, pagant… però també motivant, animant i alegrant la vida dels seus companys de viatge.

Raul
Navarro

Director d’Art / Digital

Sempre connectat a les noves tendències, accepta qualsevol repte per gros que sigui el pollastre. Entre projecte i projecte li agrada muntar-se a l’el·líptica per gaudir d’una bona sèrie, llegir novel·la negra o descobrir un nou artefacte.

Gerard
Querol

Director d’Art

A mig camí entre Steve Archibald i Òscar Dalmau, en John Wayne avui s’hauria inspirat en ell per clavar “L’home tranquil”. Un dièsel amb cops amagats, d’aquells que quan menys t’ho esperes t’ha marcat el gol per tot l’escaire.

Mar
Coll

Executiva de Comptes

L’Observatori Dreiblau: no es perd ni un detall, ho radiografia tot la mar de bé. És també el croma de plató de TV, sempre cercant el millor encaix. Fa honor al seu nom: flueix amb l’entorn i aporta el seu granet de sorra en cada projecte.

Vols que apliquem junts el mètode EDP a la teva marca o la teva organització?